Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"adipose tissue carotenoids"'
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2005 135(7):1763-1769
Publikováno v:
The Journal of Nutrition. 135:1763-1769
Antioxidants, particularly carotenoids and tocopherols, may protect against cardiovascular disease. The objective of this study was to determine whether dietary and adipose tissue carotenoids and tocopherols are associated with the risk of myocardial
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayelet Harari, Jerry R. Greenfield, Adelle C.F. Coster, Dror Harats, Aviv Shaish, Arthur B. Jenkins, Aimin Xu, Dorit Samocha-Bonet
Publikováno v:
The Journal of Nutrition
Background Low tissue concentrations of carotenoids have been suggested to contribute to insulin resistance in obesity. Objectives The objectives of the study were to 1) evaluate the relations of adipose tissue and serum carotenoids with body fat, ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Harari, Ayelet1 (AUTHOR), Coster, Adelle C F2 (AUTHOR), Jenkins, Arthur3,4 (AUTHOR), Xu, Aimin5 (AUTHOR), Greenfield, Jerry R3,6,7 (AUTHOR), Harats, Dror1,8 (AUTHOR), Shaish, Aviv1,9 (AUTHOR), Samocha-Bonet, Dorit3,6 (AUTHOR) d.samochabonet@garvan.org.au
Publikováno v:
Journal of Nutrition. Jan2020, Vol. 150 Issue 1, p38-46. 9p.
Autor:
Julien Astier, Charlène Couturier, Lauriane Bonnet, Habib Hammou, Jean-François Landrier, Esma Karkeni, Franck Tourniaire, Soumia Fenni
Publikováno v:
Molecular Nutrition and Food Research
Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2017, pp.1601083. ⟨10.1002/mnfr.201601083⟩
Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2017, 61 (9), pp.1601083. ⟨10.1002/mnfr.201601083⟩
Molecular Nutrition and Food Research 9 (61), 1601083. (2017)
Molecular Nutrition and Food Research, 2017, 61 (9), pp.1601083. ⟨10.1002/mnfr.201601083⟩
Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2017, pp.1601083. ⟨10.1002/mnfr.201601083⟩
Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2017, 61 (9), pp.1601083. ⟨10.1002/mnfr.201601083⟩
Molecular Nutrition and Food Research 9 (61), 1601083. (2017)
Molecular Nutrition and Food Research, 2017, 61 (9), pp.1601083. ⟨10.1002/mnfr.201601083⟩
cope Several studies have linked the high intake of lycopene or tomatoes products with lower risk for metabolic diseases. The aim of the present study was to evaluate and to compare the effect of lycopene and tomato powder on obesity-associated disor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iqbal, Wasim A.1 (AUTHOR), Mendes, Ines2 (AUTHOR), Finney, Kieran3 (AUTHOR), Oxley, Anthony3 (AUTHOR), Lietz, Georg3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Nov 2021, Vol. 72 Issue 7, p879-891. 13p. 1 Diagram, 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Melnikov, Nir, Kamari, Yehuda, Kandel-Kfir, Michal, Barshack, Iris, Ben-Amotz, Ami, Harats, Dror, Shaish, Aviv, Harari, Ayelet
Publikováno v:
Marine Drugs; Jul2022, Vol. 20 Issue 7, p433-433, 12p