Zobrazeno 1 - 10
of 496
pro vyhledávání: '"acylglycerol"'
Autor:
Edy Subroto, Annisa Amila Sholihat, Yana Cahyana, Rossi Indiarto, Putri Widyanti Harlina, Robi Andoyo, Fang Geng
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 448-461 (2024)
Butter is generally made from milk fat, which contains high levels of saturated fatty acids, thus providing health risks. Therefore, alternatives are needed, namely recombined butter by substituting other healthier saturated fats, namely fat rich in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20017a454cdc4d25b2db9abb6d5e4d85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5745 (2024)
This report describes the asymmetric synthesis of a focused library of enantiopure structured triacylglycerols (TAGs) comprised of a single saturated fatty acid (C6, C8, C10, C12, C14 or C16), a pure bioactive n-3 polyunsaturated fatty acid (EPA or D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/241c648729fd47a991fe18b71cc85e9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fei Sun, Yunjian Wei, Zheng Liu, Qiuling Jie, Xiaohui Yang, Ping Long, Jun Wang, Ying Xiong, Qi Li, Song Quan, Yanlin Ma
Publikováno v:
Journal of Experimental & Clinical Cancer Research, Vol 41, Iss 1, Pp 1-18 (2022)
Abstract Background Epithelial ovarian cancer (EOC) is the leading cause of deaths among patients with gynecologic malignancies. In recent years, cancer stem cells (CSCs) have attracted great attention, which have been regarded as new biomarkers and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bf8620579f34420ab283814e35b021c
Autor:
Murlykina Natalia, Upatova Olena
Publikováno v:
Engineering Proceedings, Vol 56, Iss 1, p 159 (2023)
Mono- and diacylglycerols of fatty acids are widely used as lipophilic nonionic emulsifiers and emulsion stabilizers in the production of food products. The identified deficiencies in the composition and properties of existing additives in this group
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9305ffc82dc7427c86ce53220a8327ac
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 9, Iss 1, Pp 53-65 (2022)
Background and Objective: Biodiesel is a well-known liquid fuel. However, a large quantity of glycerol is produced as a byproduct during the biodiesel production. If this is used as a substrate for value-added products such as monoacylglycerols, econ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07976f330d544254a54bf266f628478c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.