Zobrazeno 1 - 10
of 8 864
pro vyhledávání: '"acyl migration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang Y; Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China; Department of Flavor Chemistry, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, 70599 Stuttgart, Germany. Electronic address: youfeng.zhang@uni-hohenheim.de., Wang X; Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China. Electronic address: picara@foxmail.com., Fu Y; Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China. Electronic address: 1012220602@stu.jiangnan.edu.cn., Wang X; Department of Flavor Chemistry, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, 70599 Stuttgart, Germany. Electronic address: xintong.wang@uni-hohenheim.de., Yu J; Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China. Electronic address: yu2358885632@163.com., Chen Y; Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China. Electronic address: chenyeming19821213@163.com., Wang X; Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China; Ministerial and Provincial Co-Innovation Centre for Endemic Crops Production with High-quality and Efficiency in Loess Plateau, Shanxi Agricultural University, Taigu, Taiyuan, Shanxi 030801, PR China. Electronic address: xiaosanw@jiangnan.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Oct 18; Vol. 464 (Pt 2), pp. 141709. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 18.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 106, Iss , Pp 105616- (2023)
Acylglycerols in natural oils includes monoacylglycerols (MAG), diacylglycerols (DAG) and triacylglycerols (TAG). Each acylglycerol possesses different isomers, which results in variation in physicochemical and nutritional properties that can be used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d32b10dc61344a088e098e060837a2e2
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2023 106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2023 412