Zobrazeno 1 - 10
of 332
pro vyhledávání: '"active coating"'
Publikováno v:
Polymers, Vol 16, Iss 10, p 1375 (2024)
This study investigates natural-based blends of glutinous rice starch (GRS) and chitosan (CS), varying their molar composition (0:100, 30:70, 50:50, 70:30, and 100:0) to explore their interaction dynamics. Our findings illustrate the versatility of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d68377b3a1ee4d9dacf10b0220795c00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aris E. Giannakas, Konstantinos Zaharioudakis, Eleni Kollia, Anna Kopsacheili, Learda Avdylaj, Stavros Georgopoulos, Areti Leontiou, Vassilios K. Karabagias, George Kehayias, Efthymia Ragkava, Charalampos Proestos, Constantinos E. Salmas
Publikováno v:
Gels, Vol 9, Iss 10, p 807 (2023)
The necessity of reducing the greenhouse effect by decreasing the carbon dioxide fingerprint directed the food packaging technology to use biobased raw materials. Alginates, which are derived from brown algae species, are one of the most promising bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68b871b9a2f840bf973b984abe11375d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advanced Energy & Sustainability Research, Vol 3, Iss 11, Pp n/a-n/a (2022)
Carbon neutrality refers to the state of making net‐zero emissions of carbon dioxide (CO2), which is a key concept in tackling global warming. It can be achieved by offsetting carbon emissions as well as balancing reduced and emitted emissions. Glo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f093bf3ef604d82b0dcb04c93b5a3f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3197 (2023)
Soft rot is a severe postharvest disease of kiwifruit that causes enormous economic losses annually. In this study, we aimed to explore an effective pullulan-based active coating, incorporating food additives to reduce soft rot and extend the shelf l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71a1c633f5f44f0db86ac26949c9d55b