Zobrazeno 1 - 10
of 249
pro vyhledávání: '"acidic stress"'
Publikováno v:
Current Plant Biology, Vol 39, Iss , Pp 100368- (2024)
Acidic soil is harmful for plants and limits its growth. Four different rice landraces of Jharkhand, India, i.e., Jhilli Dhan, Gora Dhan, Desi Lalat Dhan and Khijur Jhopa Dhan were screened physiologically to identify low pH (acid) -sensitive and -to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9085664e6924994b0e34ce6b54c49ad
Autor:
Li, Deyong a, Liang, Wanyi a, Sun, Xiaoxu b, Sun, Weimin b, Liu, Guoqiang a, ⁎, Zeng, Eddy Y. a
Publikováno v:
In Bioresource Technology February 2025 418
Autor:
Putri Gita Lestari, Ayu Oshin Yap Sinaga, David Septian Sumanto Marpaung, Winati Nurhayu, Indah Oktaviani
Publikováno v:
Oil Crop Science, Vol 9, Iss 1, Pp 46-52 (2024)
The presence of acidic soil in rural areas poses difficulties for agricultural production. One factor regulating soil pH is the overuse of inorganic fertilizer. The increased use of fertilizers in soybean production not only raises sustainability con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56cc1b997ec6404182dfc7e2f85ca310
Autor:
Veronika Dubinkina, Shounak Bhogale, Ping-Hung Hsieh, Payam Dibaeinia, Ananthan Nambiar, Sergei Maslov, Yasuo Yoshikuni, Saurabh Sinha
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 1 (2024)
ABSTRACT Because of its natural stress tolerance to low pH, Issatchenkia orientalis (a.k.a. Pichia kudriavzevii) is a promising non-model yeast for bio-based production of organic acids. Yet, this organism is relatively unstudied, and specific mechan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89a16c9c907e4e479c355d574216e0cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qin Li, Kaidi Hu, Juan Mou, Jianlong Li, Aiping Liu, Xiaolin Ao, Yong Yang, Li He, Shujuan Chen, Likou Zou, Mingye Guo, Shuliang Liu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Several lactic acid bacteria (LAB) are double-edged swords in the production of Sichuan bran vinegar; on the one hand, they are important for the flavour of the vinegar, but on the other hand, they result in vinegar deterioration because of their gas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e52ee4e11ce470db5156bddb8cf1f74
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 13, Iss 1, p 7 (2023)
Multidrug efflux transporters are major contributors to the antibiotic resistance of Acinetobacter baumannii in clinical settings. Previous studies showed that these transporters are tightly integrated into the physiology of A. baumannii and have div
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06414b1471d249febb4f7b09e7452ea3