Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"acidic fungi"'
Autor:
Monike Oggerin, Catalina del Moral, Nuria Rodriguez, Nuria Fernandez-Gonzalez, José Manuel Martínez, Iván Lorca, Ricardo Amils
Publikováno v:
Frontiers in Fungal Biology, Vol 5 (2024)
Southwest Spain’s Río Tinto is a stressful acidic microbial habitat with a noticeably high concentration of toxic heavy metals. Nevertheless, it has an unexpected degree of eukaryotic diversity in its basin, with a high diversity of fungal saprotr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f42101a5b1564efa975682d0522db55b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhanquan Zhang, Xin Liu, Qingmin Chen, Maorun Fu, Yamin Du, Youyuan Li, Wenxiao Jiao, Boqiang Li
Publikováno v:
Molecular Plant Pathology
Decay due to fungal infection is a major cause of postharvest losses in fruits. Acidic fungi may enhance their virulence by locally reducing the pH of the host. Several devastating postharvest fungi, such as Penicillium spp., Botrytis cinerea, and Sc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiao W; College of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences), Jinan, China., Liu X; College of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences), Jinan, China., Li Y; College of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences), Jinan, China., Li B; Key Laboratory of Plant Resources, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing, China., Du Y; College of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences), Jinan, China., Zhang Z; Key Laboratory of Plant Resources, Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences, Beijing, China., Chen Q; College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural and Engineering University, Jinan, China., Fu M; College of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences), Jinan, China.
Publikováno v:
Molecular plant pathology [Mol Plant Pathol] 2022 Feb; Vol. 23 (2), pp. 304-312. Date of Electronic Publication: 2021 Nov 25.