Zobrazeno 1 - 10
of 597
pro vyhledávání: '"acidic conditions"'
Autor:
Mauricio Córdova-Udaeta, Bowen Cheng, Shigeshi Fuchida, Yutaro Takaya, Keishi Oyama, Chiharu Tokoro
Publikováno v:
Journal of Chemical Engineering of Japan, Vol 57, Iss 1 (2024)
Manganese (Mn2+) oxidation is an important phenomena in environmental and industrial processes. This study aims to shed light on the mechanism by which NaClO oxidizes Mn2+ to precipitate MnO2 in the presence of HCl. Experiments at pH = 1.5 indicated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30f3c8bfae1c4e38967883c28449f70a
Autor:
Dr. Raul Garcia‐Morales, Dr. Andrés Zárate‐Romero, Prof. Joseph Wang, Prof. Rafael Vazquez‐Duhalt
Publikováno v:
ChemElectroChem, Vol 10, Iss 22, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Electrochemical lactate biosensors based on lactate oxidase (LOx) are used for diagnostics, sports medicine, and the food industry. However, samples from these sectors may have acidic levels at which the biocatalytic activity of LOx may be d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54cea01455924e25982bd5b791e7b8c4
Publikováno v:
Small Structures, Vol 4, Iss 10, Pp n/a-n/a (2023)
Engineering noble metal‐based electrocatalysts (NMEs) with high activity is of vital importance to accelerate the hydrogen production from proton exchange membrane water electrolyzers (PEMWEs). However, the poor stability and high price of NMEs gre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c68445e4fbce42948847caf6cec61f2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mengkai Hu, Yuxia Wei, Rongzhen Zhang, Minglong Shao, Taowei Yang, Meijuan Xu, Xian Zhang, Zhiming Rao
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 21, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract Background D-allulose, a hexulose monosaccharide with low calorie content and high sweetness, is commonly used as a functional sugar in food and nutrition. However, enzyme preparation of D-allulose from D-frutose was severely hindered by the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/435fb96bb5e8413c81d57547b528b19f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.