Zobrazeno 1 - 10
of 211
pro vyhledávání: '"accelerated oxidation"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 9, Pp 50-58,65 (2024)
为拓宽我国植物油料的开发利用途径,测定了薄壳山核桃、油茶、香榧、核桃、花生、油菜等6种植物种子的含油率及其油脂的总酚、生育酚含量和脂肪酸组成,并采用加速氧化试验对其油脂
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2db46993f9654ff1914ca3eac894a5b5
Autor:
Aline Gabrielle Alves de Carvalho, Laís de Oliveira Silva, Mariana Monteiro, Daniel Perrone, Vanessa Naciuk Castelo-Branco, Alexandre Guedes Torres
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100618- (2024)
The oxidative stability of açai-berry oil relating with the formation of oxidation products, the stability of minor components, and the evolution of volatile compounds under accelerated auto- and photo-oxidation was investigated. In both tests, pero
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1731f87b1507441b84682ce8e3750cbd
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 33-41 (2024)
旨在为提高花椒油和藤椒油品质稳定性和预测其货架期提供参考,研究储存过程中花椒油和藤椒油风味品质变化。采用Schaal烘箱法探讨加速氧化过程中(0~35 d)花椒油和藤椒油的酸值、过氧
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5c7646a31c64fc980c1ff7804527281
Autor:
Hiroshi NAGANUMA, Takehito MORI, Sho WATANABE, Akihiro SAWADA, Taeko GOTO, Yasuaki UEKI, Ryo YOSHIIE, Ichiro NARUSE
Publikováno v:
Mechanical Engineering Journal, Vol 11, Iss 2, Pp 23-00486-23-00486 (2024)
In order to decrease ash deposition and hot corrosion in Waste-to-Energy plants, it is necessary to understand mechanisms of the ash deposition and the corrosion, and to develop new solutions. In this study, an adhesion force between an ash pellet an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96beeabbfe9745f890ab123050ddd7a9
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 11, Pp 8-13,24 (2023)
旨在为山茶油的加工和储藏提供参考,采用Schaal烘箱法对4种工艺山茶油加速氧化,测定山茶油在储藏过程中酸值、过氧化值、p-茴香胺值、脂肪酸、甘油酯以及脂质伴随物的变化情况,并对
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12f27fc51c3a49829be80dfc048e20ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gong-kuang zidonghua, Vol 48, Iss 7, Pp 135-141 (2022)
The existing research on the spontaneous combustion characteristics of oxidized coal is mostly based on the coal samples prepared under the conditions of lower oxidation temperature and air. It lacks the analysis of the kinetic characteristics during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb73800296ad4e1ab6c99d47ea071968
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 6, Pp 35-45 (2022)
利用烘箱法加速氧化试验分析研究浓香菜籽油和精炼菜籽油氧化稳定性及挥发性成分变化的差异。结果显示:基于过氧化值达到国标限量(≤5 mmol/kg)的精炼菜籽油、浓香菜籽油的预测货架
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a24d715327904cc5b82b9196e2e384a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.