Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Zygosaccharomyces parabailii"'
Autor:
Sylvia Kalli, Cindy Vallieres, Joseph Violet, Jan-Willem Sanders, John Chapman, Jean-Paul Vincken, Simon V. Avery, Carla Araya-Cloutier
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 4 (2023)
ABSTRACT Prenylated isoflavonoids are phytochemicals with promising antifungal properties. Recently, it was shown that glabridin and wighteone disrupted the plasma membrane (PM) of the food spoilage yeast Zygosaccharomyces parabailii in distinct ways
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c37e9fdb2626449fa53a868d890078d5
Autor:
Nicola Ferremi Leali, Renato L. Binati, Francesco Martelli, Veronica Gatto, Giovanni Luzzini, Andrea Salini, Davide Slaghenaufi, Salvatore Fusco, Maurizio Ugliano, Sandra Torriani, Elisa Salvetti
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3045 (2022)
Kombucha is a fermented tea with a long history of production and consumption. It has been gaining popularity thanks to its refreshing taste and assumed beneficial properties. The microbial community responsible for tea fermentation—acetic acid bac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bc503eac91a404985f1640372f7b075
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 43
Autor:
Marzia Di Filippo, Chiara Damiani, Kenneth H. Wolfe, Dario Pescini, Raúl A. Ortiz-Merino, Gianni Frascotti, Danilo Porro, Paola Branduardi
Genome-scale metabolic models are powerful tools to understand and engineer cellular systems facilitating their use as cell factories. This is especially true for microorganisms with known genome sequences from which nearly complete sets of enzymes a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b902dfa2c00eceda05e23b36362c004e
https://doi.org/10.1101/373621
https://doi.org/10.1101/373621
Autor:
Raúl A. Ortiz-Merino, Kevin P. Byrne, Paola Branduardi, Nurzhan Kuanyshev, Javier A. Varela, Kenneth H. Wolfe, Danilo Porro, John P. Morrissey
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology
Lactic acid has a wide range of applications starting from its undissociated form, and its production using cell factories requires stress-tolerant microbial hosts. The interspecies hybrid yeast Zygosaccharomyces parabailii has great potential to be