Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Zygmunt LC"'
Autor:
Webb Ng, Trick Kd, Heroff Jc, Scott F, Deis C, Anderson E, Bowers R, Given Ps, Sloman K, Hung Gw, Laroche Fb, Scopp R, Granade A, Navarre M, Hurst Wj, Hines D, Rivera R, McKay D, Zygmunt Lc, Bussey M, Keller J, Vandine Br, Luth W, Mertle T, Behrens B, Sodano C, Colon M, Cohen G, Harms C, Sherman R
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 65:256-264
A collaborative study was conducted using a modified AOAC method (sugars in chocolate) for the determination of fructose, glucose, sucrose, and maltose in presweetened cereals by high pressure liquid chromatography (HPLC). Eight samples consisting of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zygmunt LC; Quaker Oats Co., John Stuart Research Laboratory, Barrington, IL 60010., Paisley SD
Publikováno v:
Journal of AOAC International [J AOAC Int] 1993 Sep-Oct; Vol. 76 (5), pp. 1069-82.
Autor:
Zygmunt LC
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists [J Assoc Off Anal Chem] 1979 Jul; Vol. 62 (4), pp. 939-42.
Autor:
Zygmunt LC, Anderson E, Behrens B, Bowers R, Bussey M, Cohen G, Colon M, Deis C, Given PS, Granade A, Harms C, Heroff JC, Hines D, Hung GW, Hurst WJ, Keller J, Laroche FB, Luth W, McKay D, Mertle T, Navarre M, Rivera R, Scopp R, Scott F, Sherman R, Sloman K, Sodano C, Trick KD, Vandine BR, Webb NG
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists [J Assoc Off Anal Chem] 1982 Mar; Vol. 65 (2), pp. 256-64.