Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Zworth, M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeraatkar, D, Han, MA, Guyatt, GH, Vernooij, RWM, El Dib, R, Cheung, K, Milio, K, Zworth, M, Bartoszko, JJ, Valli, C, Rabassa, M, Lee, Y, Zajac, J, Prokop-Dorner, A, Lo, C, Bala, MM, Alonso-Coello, P, Hanna, SE, Johnston, BC
Publikováno v:
ANNALS OF INTERNAL MEDICINE
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
Background: Dietary guidelines generally recommend limiting intake of red and processed meat. However, the quality of evidence implicating red and processed meat in adverse health outcomes remains unclear. Purpose: To evaluate the association between
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::19ae4b25a9d75a9e0ca646d05471a8b8
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2259
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2259
Autor:
Han, MA, Zeraatkar, D, Guyatt, GH, Vernooij, RWM, El Dib, R, Zhang, Y, Algarni, A, Leung, G, Storman, D, Valli, C, Rabassa, M, Rehman, N, Parvizian, MK, Zworth, M, Bartoszko, JJ, Lopes, LC, Sit, D, Bala, MM, Alonso-Coello, P, Johnston, BC
Publikováno v:
ANNALS OF INTERNAL MEDICINE
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
Background: Cancer incidence has continuously increased over the past few centuries and represents a major health burden worldwide. Purpose: To evaluate the possible causal relationship between intake of red and processed meat and cancer mortality an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::54fa71f70b86d8613f69e76820c99d28
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2258
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2258
Autor:
Vernooij, RWM, Zeraatkar, D, Han, MA, El Dib, R, Zworth, M, Milio, K, Sit, D, Lee, Y, Gomaa, H, Valli, C, Swierz, MJ, Chang, YP, Hanna, SE, Brauer, PM, Sievenpiper, J, de Souza, R, Alonso-Coello, P, Bala, MM, Guyatt, GH, Johnston, BC
Publikováno v:
ANNALS OF INTERNAL MEDICINE
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
Background: Studying dietary patterns may provide insights into the potential effects of red and processed meat on health outcomes. Purpose: To evaluate the effect of dietary patterns, including different amounts of red or processed meat, on all-caus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::5076a8e968649f8bdcce220eed30480a
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2262
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=2262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.