Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Zweigelt"'
Autor:
Reinhard Eder, Radmila Pajović Šćepanović, Danijela Raičević, Tatjana Popović, Karin Korntheuer, Silvia Wendelin, Astrid Forneck, Christian Philipp
Publikováno v:
OENO One, Vol 57, Iss 3 (2023)
We evaluated the chemical composition and antioxidant activity of 30 red wines from Austria (cv. Cabernet-Sauvignon, Blaufraenkisch and Zweigelt) and 20 wines from Montenegro (cv. Cabernet-Sauvignon and Vranac) from three consecutive vintages: 2014,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e814d9f0840548da9cb8e9042a5742c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 19, Iss 2, Pp 3-9 (2013)
The individual and combined effects of ampelotechnical treatments on the amount of sugar and total acidity of Zweigelt variety were examined by the three-year experiment. The investigations were carried out in the Feravino Ltd Feričanci production a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/524c0b462e9a444095be6e14bc490c61
Autor:
Mathilde Knoll, Helmut Redl
Publikováno v:
OENO One, Vol 46, Iss 4, Pp 281-294 (2012)
Aims: The study aimed to investigate the effects of leaf age and position along the stem on the seasonal evolution of photosynthesis and water use efficiency (WUE) of primary leaves of field-grown grapevines (Vitis vinifera L. cv. Zweigelt) under nat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e043b9b2cbbf43299d85d17e87364730
Publikováno v:
Plant Molecular Biology
Key message The lower expression at veraison of several ripening master regulators “switch genes” can play a central role in the induction of the berry shrivel ripening physiological disorder in grapevine. Abstract Berry shrivel (BS) is a ripenin
Autor:
Jeromel, Ana, Kovačević Ganić, Karin, Mihaljević Žulj, Marin, Maslek, Maja, Puhelek, Ivana, Jagatić Korenika, Ana-Marija
Publikováno v:
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 83
Issue 3
Volume 83
Issue 3
Biogenic amines are organic nitrogenous compounds produced in wines mainly during malolactic fermentation (MLF). Its presence is a health risk and it could negatively aff ect the wine quality. Th e objective of this work was to determine the biogenic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Bakterijski rak vinove loze (Agrobacterium vitis) predstavlja ekonomski vrlo štetno oboljenje u svim regijama svijeta gdje se uzgaja vinova loza pa i u Hrvatskoj. Cilj rada bio je utvrditi intenzitet pojave raka vinove loze na sorti Zweigelt. Istra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::5ba17e75d834733631c87940449d2377
https://www.bib.irb.hr/962119
https://www.bib.irb.hr/962119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kastelec, Lara
V diplomskem delu smo v prvi vrsti ugotavljali kako količina skupnih fenolov (SF) vpliva na antioksidativni potencial (AOP) vina. V šestih vzorcih vina, zvrsti modra frankinja, žametovka, zweigelt in cviček PTP, smo skozi trimesečno zorenje dolo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::1ccab8d1e8c2a6ee550112dbacc32085
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-95623
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-95623