Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Zvauya, Remigio"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2001 72(2):179-185
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2000 83(3):177-187
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 11, No 62 (2012); 12571-12578
The aim of this study was to screen for bacterial isolates from a hot spring in Eastern Zimbabwe (conditions in the hot spring: temperature 53 to 54°C and pH 9.3) for organisms of biotechnological interest. Screening of water samples from the hot sp
Autor:
Parawira Wilson, Zvauya Remigio
Publikováno v:
African Journal of Microbiology Research. 6
A moderately thermophilic bacterium designated EP1001 isolated from an alkaline hot spring (conditions in the hot spring: temperature 53-54°C and pH 9.3) in Zimbabwe was investigated for protease production. Studies to determine the growth and prote
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Apr2002, Vol. 37 Issue 4, p463-469, 7p, 1 Chart, 7 Graphs, 1 Map
Publikováno v:
Ecology of Food & Nutrition; Jul2001, Vol. 40 Issue 4, p299-309, 11p
Publikováno v:
Journal of Basic Microbiology; May2001, Vol. 41 Issue 2, p115-129, 15p
Autor:
Zvauya, Remigio, Dawson, John L.
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology; 1994, Vol. 61 Issue 4, p319-324, 6p