Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"Zunft, H."'
Autor:
Hall, Wendy L, Vafeiadou, Katerina, Hallund, Jesper, Bugel, Susanne, Reimann, Manja, Koebnick, Corinna, Zunft, H-J Franz, Ferrari, Marika, Branca, Francesco, Dadd, Tony, Talbot, Duncan, Powell, Jonathan, Minihane, Anne-Marie, Cassidy, Aedin, Nilsson, Maria, Dahlman-Wright, Karin, Gustafsson, Jan-Åke, Williams, Christine M
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition March 2006 83(3):592-600
Autor:
Kafle, B., Saint-Cast, P., Belledin, U., Lohmüller, S., Zunft, H., Knauss, H., Palinginis, P., Kusterer, C., Köhler, R., Zehl, T., Wolf, A., Hofmann, M.
35th European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition; 302-308
Atmospheric pressure chemical vapour deposition (APCVD) of phosphosilicate glass (PSG) layer allows a separation of glass deposition and phosphorous diffusion step. This
Atmospheric pressure chemical vapour deposition (APCVD) of phosphosilicate glass (PSG) layer allows a separation of glass deposition and phosphorous diffusion step. This
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4e745ae6bf153558b84e8c6007610a76
Autor:
Zunft, H. J. F.1 zunft@mail.dife.de, Lüder, W.2, Harde, A.3, Haber, B.4, Graubaum, H. J.5, Koebnick, C.2, Grünwald, J.5
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. 2003, Vol. 42 Issue 5, p235-242. 8p. 3 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1983 Jan 01. 27(6), 470-476.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45099637
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arteriosclerosis Thrombosis and Vascular Biology
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
10.1161/ATVBAHA.114.303374 OBJECTIVE - Olive oil polyphenols have shown beneficial properties against cardiovascular risk factors. Their consumption has been associated with higher cholesterol content in high-density lipoproteins (HDL). However, data
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::54d55e4fcf2c2b71cdb1a7c326d46497
http://hdl.handle.net/20.500.11797/PC965
http://hdl.handle.net/20.500.11797/PC965
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Covas M. I., Nyyssonen K., Poulsen H. E., Kaikkonen J., Zunft H. J., Kiesewetter H., GADDI, ANTONIO VITTORINO, de la Torre R., Mursu J., Baumler H., Nascetti S., Salonen J. T., Fito M., Virtanen J., Marrugat J., EUROLIVE Study Group
Background Virgin olive oils are richer in phenolic content than refined olive oil. Small, randomized, crossover, controlled trials on the antioxidant effect of phenolic compounds from real-life daily doses of olive oil in humans have yielded conflic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1156573145b9da0a2ecafefd9344a514
http://hdl.handle.net/11585/35364
http://hdl.handle.net/11585/35364
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.