Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Zuleta H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CISTI (Iberian Conference on Information Systems & Technologies / Conferência Ibérica de Sistemas e Tecnologias de Informação) Proceedings; 2023, Issue 18, p1-6, 6p
Publikováno v:
Repositorio EdocUR-U. Rosario
Universidad del Rosario
instacron:Universidad del Rosario
Universidad del Rosario
instacron:Universidad del Rosario
We provide three basic elements for the analysis of the economic growth in Colombia: In order to get the factor shares, we separate produced physical capital income from natural capital income and raw labor income from the human capital income. We fi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2bf65446d9ff4f788970950cd825f16b
https://repository.urosario.edu.co/handle/10336/23843
https://repository.urosario.edu.co/handle/10336/23843
Autor:
Marra-López Valenciano, C., Bolado Concejo, F., Canaval Zuleta, H., Rivera Irigoin, R., Grau García, F.J., Boadas Mir, J., Millastre Bocos, J., Martínez Ares, D., Marcaide Ruiz de Apodaca, M.A., de Madaria Pascual, E.
Publikováno v:
In Pancreatology September 2017 17(5) Supplement:S11-S11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; September 1998, Vol. 75 Issue: 5 p634-638, 5p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; January 1998, Vol. 75 Issue: 1 p58-63, 6p