Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Zukál, E."'
Publikováno v:
Rivista di Patologia Vegetale, 1931 Jul 01. 21(7/8), 233-233.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42564979
Autor:
Zukál, E., Körmendy, L. ⁎
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 78(2):614-621
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carrillo Luis, Valeria, Beristain Rios, Diego, Hernández-Flores, Omar Augusto, Romero-Salazar, Carolina, Sandoval-Torres, Sadoth
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3836, 19p
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; April 1972, Vol. 148 Issue: 3 p145-150, 6p
Publikováno v:
Applied Microbiology; January 1974, Vol. 27 Issue: 1 p202-205, 4p
Autor:
Nagy E; Hungarian Meat Research Institute, 1097 Budapest, Gubacsi út 6/b, Hungary., Körmendy L, Eliás I, Czeglédi-Jankó J, Zukál E
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 1995; Vol. 40 (1), pp. 1-12.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.