Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"Zuhair, Mohd"'
Autor:
Cieh, Ng Lin, Mokhtar, Mohd Noriznan, Baharuddin, Azhari Samsu, Mohammed, Mohd Afandi P., Nor, Mohd Zuhair Mohd, Wakisaka, Minato
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal December 2024 212
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2024 131
Publikováno v:
In International Journal of Intelligent Networks 2023 4:337-348
Strategies to Enhance the Membrane-Based Processing Performance for Fruit Juice Production: A Review
Autor:
Kamil Kayode Katibi, Mohd Zuhair Mohd Nor, Khairul Faezah Md. Yunos, Juhana Jaafar, Pau Loke Show
Publikováno v:
Membranes, Vol 13, Iss 7, p 679 (2023)
Fruit juice is an essential food product that has received significant acceptance among consumers. Harmonized concentration, preservation of nutritional constituents, and heat-responsive sensorial of fruit juices are demanding topics in food processi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a2ac32dd8b24e068d363c454bc46e03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazween Mohamad Mazlan, Rosnita A. Talib, Farah Saleena Taip, Nyuk Ling Chin, Rabiha Sulaiman, Radhiah Shukri, Mohd Zuhair Mohd Nor
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 417-426 (2020)
A corn-mango peel blend was processed using a laboratory-scale single-screw extruder, which led to the determination of the apparent density, yellowness, and specific mechanical energy of the extrudate. The effects of the extrusion variables (barrel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea0b737dac1c41a68fd5f034b06e195d
Autor:
Muhammad Hazwan Hamzah, Ainaa Syaheera Amran, Adila Fazliyana Aili Hamzah, Mohd Zuhair Mohd Nor, Rosnah Shamsudin, Hasfalina Che Man, Wan Aizuddin Wan Razali
Publikováno v:
Separations, Vol 10, Iss 2, p 96 (2023)
The potential of raw durian husk and NaOH-modified durian husk as an adsorbent, using different doses, 0.5 g, 1.0 g, 1.5 g, and 2.0 g, is investigated to improve soaking water of pepper berries during the retting process. The surface area and the por
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e740dec6a6542f597e9b4f9133f0751
Autor:
Bhattacharya, Pronaya, Bodkhe, Umesh, Zuhair, Mohd, Rashid, Mamoon, Liu, Xuan, Verma, Ashwin, Kishan Dewangan, Ram
Publikováno v:
Transactions on Emerging Telecommunications Technologies; Apr2024, Vol. 35 Issue 4, p1-30, 30p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.