Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Zucareli C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The industrial treatment of seeds has favored the development of new technologies such as the use of dry powder. It has made application of spray volumes higher than those used in the conventional treatment. Therefore, this study aimed to assess the
Autor:
MARINHO, J. de L., SILVA, S. R., SOUZA, D. N. DE, FONSECA, I. C. DE B., BAZZO, J. H. B., ZUCARELI, C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Optimization of seed density range, combined with the use of quality seeds may help generate more profit from wheat production, as these factors affect grain yield and the quality of seeds. The aim of this study was to evaluate the effects of initial
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::06dee9667ac09998398d40235e31c947
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1132214
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1132214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The chemical composition of wheat kernels (Triticum aestivum L.) directly affects the quality of flour by modifying its functional and technological properties, determining its use by the industry. Field trials were conducted with wheat genotypes BRS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a487531394e15806ac6e5e00d6762db1
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1121048
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1121048
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2020-01-29T18:09:28Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Yieldperformanceofsoybeancultivarswithindeterminategrowth.pdf: 335608 bytes, checksum: ad2a2a2ae40668b28b678ce6faa28208 (MD5) Previous issue date: 2019 Título em português
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a1a4caf5db39f7334782a3ca76d1ea98
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1119510
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1119510