Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Zubair Khalid, Muhammad"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2023, Vol. 26 Issue 2, p3160-3176, 17p, 4 Diagrams, 4 Charts
Autor:
Iqbal, Aqsa, Nadeem, Muhammad, Ainee, Ammara, Qureshi, Tahir Mahmood, Khalid, Waseem, Malik, Faiqa, Rehman, Salim-Ur, Rehman, Abdul, Zubair Khalid, Muhammad, Ahmad, Naushad, Nawaz, Asad, Mohamed Ahmed, Isam A.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2023, Vol. 26 Issue 1, p2420-2432, 13p
Autor:
Ayub, Hudda, Nadeem, Muhammad, Mohsin, Muhammad, Ambreen, Saadia, Khan, Faima atta, Oranab, Sadaf, Rahim, Muhammad abdul, Zubair khalid, Muhammad, Zongo, Eliasse, Zarlasht, Mehwish, Ullah, Sami
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2023, Vol. 26 Issue 1, p2388-2406, 19p
Autor:
Noreen, Sana, Khalid, Waseem, Khan Niazi, Madiha, Javed, Miral, Aziz, Afifa, Raza, Awais, Zubair Khalid, Muhammad, Chamba, Moses Vernonxious Madalitso
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2023, Vol. 26 Issue 1, p2039-2054, 16p
Autor:
Khalid, Waseem, Maqbool, Zahra, Arshad, Muhammad Sajid, Kousar, Safura, Akram, Ramish, Siddeeg, Azhari, Ali, Anwar, Qin, Hong, Aziz, Afifa, Saeed, Ayesha, Rahim, Muhammad Abdul, Zubair Khalid, Muhammad, Ali, Hina
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2022, Vol. 25 Issue 1, p976-995, 20p
Autor:
Khalid, Waseem, Arshad, Muhammad Sajid, Aslam, Noman, Majid Noor, Muhammad, Siddeeg, Azhari, Abdul Rahim, Muhammad, Zubair Khalid, Muhammad, Ali, Anwar, Maqbool, Zahra
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2022, Vol. 25 Issue 1, p375-390, 16p, 2 Diagrams, 4 Charts