Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Zu, Hangtian"'
Autor:
Hu, Jie a, b, Wang, Cang a, b, Zu, Hangtian a, b, Fang, Zaixi a, b, Zhou, Haolong a, b, Zhou, Junlan a, b, Wang, Shujun a, b, Lyu, Mingsheng a, b, ⁎
Publikováno v:
In Aquaculture Reports April 2022 23
Autor:
Ma, Xiaoyi a, b, c, 1, wang, Cang a, b, c, 1, Qin, Mingcan a, b, c, Tian, Xiaopeng a, b, c, Fan, Shihui a, b, c, Zu, Hangtian a, b, c, Lyu, Mingsheng a, b, c, ∗, Wang, Shujun a, b, c, ∗∗
Publikováno v:
In Food Control May 2021 123
Publikováno v:
Journal of Basic Microbiology. 61:1002-1015
The enzyme dextranase is widely used in the sugar and food industries, as well as in the medical field. Most land-derived dextranases are produced by fungi and have the disadvantages of long production cycles, low tolerance to environmental condition
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cang Wang, Shujun Wang, Ning Zhe, Ding Yanshuai, Mingsheng Lyu, Xiaopeng Tian, Tian Deng, Zu Hangtian, Dongxue Dong, Wang Xuelian
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 368
Dextranase specifically hydrolyzes dextran and is used to produce functional isomalto-saccharide prebiotics. Moreover, dextranase is used as an additive in mouthwash to remove dental plaque. We cloned and expressed the dextranase gene of the marine b
Autor:
Hao Zhang, Zu Hangtian, Shujun Wang, Dongxue Dong, Ding Yanshuai, Cang Wang, Mingsheng Lyu, Wang Xuelian
Publikováno v:
Materials
Volume 14
Issue 1
Materials, Vol 14, Iss 130, p 130 (2021)
Volume 14
Issue 1
Materials, Vol 14, Iss 130, p 130 (2021)
The immobilization technology provides a potential pathway for enzyme recycling. Here, we evaluated the potential of using dextranase immobilized onto hydroxyapatite nanoparticles as a promising inorganic material. The optimal immobilization temperat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zu Hangtian, Mingcan Qin, Cang Wang, Shujun Wang, Mingsheng Lyu, Shihui Fan, Xiaopeng Tian, Xiaoyi Ma
Publikováno v:
Food Control. 123:107829
Aeromonas hydrophila is a highly pathogenic bacteria that is naturally present in foods and the environment. A. hydrophila contamination can lead to economic losses to food industries and pose a critical threat to human's health. In this study, an un
Autor:
Hu, Jie, Wang, Cang, Zu, Hangtian, Fang, Zaixi, Zhou, Haolong, Zhou, Junlan, Wang, Shujun, Lyu, Mingsheng
Publikováno v:
Aquaculture Reports; April 2022, Vol. 23 Issue: 1