Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Zs. Szili"'
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 48:488-494
Autor:
Péter Laczay, Z. Balogh, Orsolya Erdősi, Olivér Reichart, Zs. Szili, Noémi László, K. Szakmár, P. Székely Körmöczy
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 43:660-667
The classical ISO (2002) standard as reference method and the combination of redox potential measurement with real-time PCR technique were applied to detect Salmonella in milk, egg, broiler meat, and artificially contaminated egg samples. Food sample
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 43:373-377
A selective synthetic solid minimal medium (BS agar) was developed to detect antimicrobial drug-residues in foodstuffs using Bacillus subtilis indicator culture. This medium contains an ammonium salt as nitrogen source and either glucose or sodium py
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.