Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Zs. Füstös"'
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science, Vol 6, Iss 1 (2000)
Samples of 50 wrinkled-seeded pea (Piston sativum cv. ‘Farida') were soaked for 0.5, 1, 4, 8, 24, 48 and 72 hours at temperature of 5, 10, 15 and 20 °C in distilled water before germination. Water absorption, percent of germination, vigorous seedl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ba98a95591f492f9a051fe7cdc0dc39
Publikováno v:
Computers & Chemical Engineering. 23:S687-S690
To operate a reliable quality assurance system in food industry, stable quality of raw materials is required. The Single European Market has just recently reached the point where its border has been opened to integrate members of food industry, as we
Publikováno v:
Computers & Chemical Engineering. 23:S439-S442
Bioreactors are widely used for the production of different microorganism in biotechnology. Mathematical models for different types of reactors are known. In our paper we will use these models to simulate mushroom growth in an industrial production p
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :212-219
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :299-302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.