Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Zrnčić, Snježana"'
Publikováno v:
In Aquaculture 25 February 2024 581
Autor:
Krešić, Greta, Dujmić, Elena, Lončarić, Dina, Zrnčić, Snježana, Liović, Nikolina, Pleadin, Jelka
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 6, pp. 2157-2175.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2022-0088
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pleadin, Jelka, Krešić, Greta, Oraić, Dražen, Lešić, Tina, Vulić, Ana, Kudumija, Nina, Zrnčić, Snježana
Riblje meso smatra se prehrambenom namirnicom visoke nutritivne vrijednosti budući da sadrži značajan udio bjelančevina, ukučujući esencijalne aminokiseline, ima poželjan sastav lipida te sadrži brojne vrijedne mikronutrijente. Nutritivni sas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3802de664876822c9ccbcc76b8fb1ecc
https://www.bib.irb.hr/1265527
https://www.bib.irb.hr/1265527
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.