Zobrazeno 1 - 10
of 391
pro vyhledávání: '"Zout"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Iron deficiency is one of the most prevalent nutritional problems in the world. However, iron is a challenging mineral to add to food products. Iron-containing compounds can react with the (phyto)chemicals present in foods and as a result cause sever
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::b5df20a79c1dd6d85a670e6bcd66a72d
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/426782
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/426782
Iron deficiency is one of the most prevalent nutritional problems in the world. However, iron is a challenging mineral to add to food products. Iron-containing compounds can react with the (phyto)chemicals present in foods and as a result cause sever
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::3706df07fa735a99a1b8c5b9d7a1f291
https://hdl.handle.net/1874/426782
https://hdl.handle.net/1874/426782
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Sciences, 87(4), 1449-1465. New Jersey: Wiley
Understanding taste is key for optimizing the palatability of seaweeds and other non-animal-based foods rich in protein. The lingual papillae in the mouth hold taste buds with taste receptors for the five gustatory taste qualities. Each taste bud con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f826be413aa343da1124e66491c95635
https://doi.org/10.1111/1750-3841.16101
https://doi.org/10.1111/1750-3841.16101
Autor:
Gert Schubring, Débora Ferreira
This paper presents an analysis of a hitherto barely known conceptual problem in the foundations of arithmetic. An unknown type of number, so-called complex numbers, first emerged in 18th century France and became connected with the claim of non-comm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bc12f425024412eee3e91c16b1aab101
https://pub.uni-bielefeld.de/record/2965251
https://pub.uni-bielefeld.de/record/2965251
Het RIVM heeft in kaart gebracht wat de gehalten aan zout, suiker en verzadigd vet in voedingsmiddelen zijn ten opzichte van 2011. Het zoutgehalte in brood is gemiddeld 19 procent lager dan in 2011. Ook bepaalde soorten sauzen, soepen, groenten en pe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::441d85e6dc3bd7182dc2723ac2b52db5
Het RIVM heeft in kaart gebracht wat de gehalten aan zout, suiker en verzadigd vet in voedingsmiddelen zijn ten opzichte van 2011. Het zoutgehalte in brood is gemiddeld 19 procent lager dan in 2011. Ook bepaalde soorten sauzen, soepen, groenten en pe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::c1531d9f54c8f1f860bedc324ffacbf1
http://hdl.handle.net/10029/620837
http://hdl.handle.net/10029/620837