Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Zou Xianguo"'
Autor:
Zeng Zeguo, Zeng Qingxiang, Lu Xinmin, Zheng Miao, Fang Yuan, Guo Jing, Luo Fang, Zeng Xiaorong, Cai Zhihuan, Liu Bin, Deng Lifang, Zeng Fei, Zou Xianguo
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 19, Iss 1, Pp 429-76 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23731ba29d8840b7999d31466a08906e
Autor:
Zou, Xianguo, Zhao, Mengxiao, Fei, Jieyu, Zheng, Miao, Sun, Peilong, Ruan, Huajun, Yang, Kai, Hao, Guijie
Publikováno v:
In Food Research International December 2024 198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar2024, Vol. 104 Issue 4, p2097-2109, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ming Cai, Zou Xianguo, Rongfa Guan, Peilong Sun, Qi-Le Xia, Tian-Rui Xu, Fu Yanhong, Kai Yang
Publikováno v:
Food Research International. 139:109907
Sesame is an oil crop with high nutritional value. Protein is one of the main ingredients of sesame, however research on protein of cold-pressed sesame cake is limited. This study aimed to investigate the effects of ultrasonic pre-treatment (UPT) on