Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Zou, Fanglei"'
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Publikováno v:
In LWT 15 October 2024 210
Autor:
Zou, Fanglei, Tan, Chunming, Chang, Zhiyi, Shinali, Tharushi S., Zhang, Bo, Zhang, Lili, Han, Zixin, Wu, Wei, Shang, Nan
Publikováno v:
In Food Control October 2024 164
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 289-300 (2024)
Tomatoes are one of the most widely cultivated vegetables in China and are popular among consumers. In recent years, as the demand for healthy food has grown, the quality of tomatoes has aroused increasing attention. While tomatoes are generally unif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/680e9e89368440c88cb6e41300a7fa7a
Autor:
Zuo, Yongxuan, Zou, Fanglei, Yang, Miao, Xu, Guangfei, Wu, Junhua, Wang, Liangju, Wang, Hongying
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry August 2024 108
Autor:
Zou, Fanglei, Shinali, Tharushi S., Yang, Miao, Zhong, Yuanliang, Wu, Junhua, Wang, Liangju, Wang, Hongying
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 270 Part 2
Publikováno v:
In Annals of Nuclear Energy April 2025 213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.