Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Zotarelli, Marta Fernanda"'
Autor:
Tolentino Vaz, Carlos Johnantan, Douglas de Oliveira, Maycon, Zotarelli, Marta Fernanda, Guidini, Carla Zanella ⁎, Sentanin, Michelle Andriati
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2024 38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Freitas, Guilherme Meira, Cicotti, Lurian, Constant, Patrícia Beltrao Lessa, Zotarelli, Marta Fernanda, de Sá, João Paulo Natalino, Mazzutti, Simone, de Oliveira, Frederico Alberto, Durigon, Angelise
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering; Dec2024, Vol. 47 Issue 12, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zotarelli, Marta Fernanda
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro Tecnológico, Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Alimentos, Florianópolis, 2014.
Made available in DSpace on 2014-08-06T17:56:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 326560.pd
Made available in DSpace on 2014-08-06T17:56:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 326560.pd
Externí odkaz:
https://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/123212
Autor:
Melo, Morganna Resse a, Zotarelli, Marta Fernanda b, Santos, Líbia Diniz b, ⁎, Silveira, Edgar a, c
Publikováno v:
In Biological Control December 2020 151
Autor:
Braga, Vanessa a, b, Guidi, Letícia Rocha a, b, de Santana, Ricardo Corrêa a, b, Zotarelli, Marta Fernanda a, b, ⁎
Publikováno v:
In Powder Technology 20 September 2020 375:409-419
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zotarelli, Marta Fernanda a, c, ⁎, da Silva, Vanessa Martins b, Durigon, Angelise a, Hubinger, Miriam Dupas b, Laurindo, João Borges a
Publikováno v:
In Powder Technology January 2017 305:447-454