Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Zorzete, Patricia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Costa Rodrigues, Tasson1,2 (AUTHOR), Zorzete, Patricia3 (AUTHOR), Miyaji, Eliane Namie1,2 (AUTHOR), Gonçalves, Viviane Maimoni2,3 (AUTHOR) viviane.goncalves@butantan.gov.br
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. 2024, Vol. 108 Issue 1, p1-17. 17p.
Autor:
Zorzete, Patricia
O trabalho avaliou micobiota, contaminação por aflatoxinas (AFB), ácido ciclopiazônico (ACP) e fitoalexina (trans-resveratrol) nas variedades de amendoim Runner IAC 886 e IAC-Caiapó, no campo e armazenamento. Nas amostras de campo, na IAC 886 pr
Autor:
Tralamazza, Sabina Moser a, ⁎, Bemvenuti, Renata Heidtmann b, Zorzete, Patrícia a, de Souza Garcia, Fábio a, Corrêa, Benedito a
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2016 196:445-450
Autor:
Baquião, Arianne Costa ⁎, de Oliveira, Maitê Martins Melo, Reis, Tatiana Alves, Zorzete, Patricia, Diniz Atayde, Danielle, Correa, Benedito
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2013 139(1-4):1127-1132
Autor:
Baquião, Arianne Costa *, De Oliveira, Maitê M.M., Reis, Tatiana A., Zorzete, Patrícia, Atayde, Danielle D., Corrêa, Benedito
Publikováno v:
In Journal of Food Protection 1 August 2013 76(8):1414-1420
Autor:
Baquião, Arianne Costa a, ∗, Zorzete, Patricia a, Reis, Tatiana Alves a, Assunção, Ednei a, Vergueiro, Sergio b, Correa, Benedito a
Publikováno v:
In Food Control December 2012 28(2):224-229
Autor:
Atayde, Danielle D. a, ∗, Reis, Tatiana A. a, Godoy, Ignácio J. b, Zorzete, Patricia a, Reis, Gabriela M. a, Corrêa, Benedito a
Publikováno v:
In Crop Protection 2012 33:7-12
Autor:
Zorzete, Patrícia a, Reis, Tatiana A. a, Felício, Joana D. b, Baquião, Arianne C. a, Makimoto, Paulo c, Corrêa, Benedito a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2011 129(3):957-964