Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Zorin Sergey N."'
Autor:
Serba Elena М., Rimareva Liubov V., Overchenko Marina B., Ignatova Nadezhda I., Tadzhibova Polina Yu., Zorin Sergey N.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 8, Iss 2, Pp 268-276 (2020)
Introduction. Microbial biomass is a popular source of food ingredients and feed additives. Its high use has made it focus of many relevant studies. Yeast and fungal biomasses proved to be useful substrates that improve the quality and biological val
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/904dd8868a0e4cfd96f1d771ed40c938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology Journal; 2007, Vol. 2 Issue 10, p1297-1305, 9p