Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Zorba, Nükhet Nilüfer Demirel"'
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2023, Vol. 48 Issue 3, p575-586. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Protection 1 March 2015 78(3):531-539
Autor:
Tosun, Melike Nur1, Zorba, Nükhet Nilüfer Demirel1 dnukhet@comu.edu.tr, Yüceer, Yonca Karagül1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Apr/May2021, Vol. 10 Issue 5, p1-5. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Basic & Clinical Health Sciences; May2023, Vol. 7 Issue 2, p618-627, 10p
Autor:
Zorba, Nükhet Nilüfer Demirel ⁎, Kaptan, Meltem †
Publikováno v:
In Journal of Food Protection 1 November 2011 74(11):1922-1929
Son yıllarda, değişen yaşam koşulları ve tüketim alışkanlıkları ile birlikte hazır gıda tüketimi gün geçtikçe artmaktadır. Ülkemizde uzun yıllardır salçalık olarak üretilen kapya biberi günümüzde közlenmiş kırmızı bibe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10334::eda3882a6df89f95a5caef592444c9a3
https://hdl.handle.net/20.500.11776/1922
https://hdl.handle.net/20.500.11776/1922