Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Zoonotic nematodes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 23, Iss , Pp e00120- (2021)
In Australia and New Zealand (NZ), snapper Chrysophrys auratus is known for delicate mild flavoured flesh and is a favoured species to serve raw as sashimi or in sushi. The diet of snapper includes a variety of intermediate hosts of larval nematodes,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1c37893d5f044f0b72c410d719c76b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. MacKenzie, Simonetta Mattiucci, Santiago Pascual, Michela Paoletti, Miguel Bao, O. Bourgau, C. Couvreur, Kurt Buchmann, Lee C. Hastie, Arne Levsen, Graham J. Pierce
Publikováno v:
Fisheries Research. 202:90-102
13 pages, 6 figures, 4 tables
Atlantic cod (Gadus morhua) is among the most important commercial fish species on the world market. Its infection by ascaridoid nematodes has long been known, Pseudoterranova even being named cod worm. In the prese
Atlantic cod (Gadus morhua) is among the most important commercial fish species on the world market. Its infection by ascaridoid nematodes has long been known, Pseudoterranova even being named cod worm. In the prese
Autor:
Miroslav Ćirković, Nikolina Novakov, Jelena Petrović, Dragana Ljubojević, Jelena Apić, Jelena Babić, Vlado Teodorović
Publikováno v:
Archives of Veterinary Medicine, Vol 6, Iss 2 (2014)
When placing the fish and fish products on the trade it is necessary to pay attention to the presence of zoonotic parasites that can lead to infection of people especially if the fish is consumed raw or undercooked. Epidemiologically the most importa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98dc5afa9b1241689ca2c70abdde0afd
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 23, Iss, Pp e00120-(2021)
In Australia and New Zealand (NZ), snapper Chrysophrys auratus is known for delicate mild flavoured flesh and is a favoured species to serve raw as sashimi or in sushi. The diet of snapper includes a variety of intermediate hosts of larval nematodes,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarah Gabriël, E. Mercken, I. Van Damme, Marco Lalle, B. Šoba, J.P.L. Lumain, S. Vangeenberghe, T. De Sterck, A. Serradell
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 22, Iss, Pp e00108-(2021)
FOOD AND WATERBORNE PARASITOLOGY
FOOD AND WATERBORNE PARASITOLOGY
The presence of Anisakidae at retail level, after the routine screening via candling, was investigated in cod, the most commonly consumed fish species in Belgium. A total of 780 pre-packed belly flap samples destined for one branch of retail shops we