Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Zonay LJ"'
Autor:
Bradley JD; Specialized Center of Research in Osteoarthritis, Indiana University School of Medicine, Indianapolis 46202., Flusser D, Katz BP, Schumacher HR Jr, Brandt KD, Chambers MA, Zonay LJ
Publikováno v:
The Journal of rheumatology [J Rheumatol] 1994 May; Vol. 21 (5), pp. 905-11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanai, Muneyoshi1 kanai@nrib.go.jp, Masuda, Mitsunori1, Takaoka, Yasumichi1, Ikeda, Hiroko1, Masaki, Kazuo1, Fujii, Tsutomu1, Iefuji, Haruyuki1
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Feb2013, Vol. 97 Issue 3, p1183-1190. 8p.
Autor:
Shobayashi, Megumi1, Mukai, Nobuhiko1, Iwashita, Kazuhiro1, Hiraga, Yoshikazu2, Iefuji, Haruyuki1 iefuji@nrib.go.jp
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Feb2006, Vol. 69 Issue 6, p704-710. 7p. 3 Diagrams, 3 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology; Feb2017, Vol. 101 Issue 4, p1351-1357, 7p
Publikováno v:
Annals of Microbiology; Dec2012, Vol. 62 Issue 4, p1395-1402, 8p
Publikováno v:
Bioprocess & Biosystems Engineering; Jan2012, Vol. 35 Issue 1/2, p173-181, 9p
Most foods are considered functional in terms of providing nutrients and/or energy to sustain basic life, but nutraceuticals and functional foods are defined dietary foods that prevent or reverse a diseased state. Nutraceuticals and functional foods