Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Zomegni, Gaston"'
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
The aim of this study was to evaluate the nutritional composition of biscuits from wheat-sweet potato-soybean composite flours. Substitutions of wheat flour with sweet potato and soybean flours at the rate of 25% (wheat flour 375 g, sweet potato flou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6781b578c02c41a79db0af0fdbe01dba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 12/30/2022, Vol. 2022, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.