Zobrazeno 1 - 10
of 303
pro vyhledávání: '"Zock, Peter L"'
Autor:
Wanders, Anne J., Alssema, Marjan, De Hoon, Sabine E.M., Feskens, Edith J.M., van Woudenbergh, Geertruida J., van der Kallen, Carla J., Zock, Peter L., Refsum, Helga, Drevon, Christian A., Elshorbagy, Amany, Schalkwijk, Casper G., Stehouwer, Coen D.A., Dekker, Jacqueline M., van Greevenbroek, Marleen M.J.
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2018 Jan 01. 72(2), 117-125.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48514947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Greyling, Arno, van Mil, Anke C.C.M., Zock, Peter L., Green, Daniel J., Ghiadoni, Lorenzo, Thijssen, Dick H.
Publikováno v:
In Atherosclerosis May 2016 248:196-202
Autor:
Praagman, Jaike, Beulens, Joline WJ, Alssema, Marjan, Zock, Peter L, Wanders, Anne J, Sluijs, Ivonne, van der Schouw, Yvonne T *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2016 103(2):356-365
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2016 Jan 01. 69(3/4), 246-255.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48514824
Autor:
Dower, James I, Geleijnse, Johanna M, Gijsbers, Lieke, Zock, Peter L, Kromhout, Daan, Hollman, Peter CH
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2015 101(5):914-921
Publikováno v:
European Journal of Nutrition, 60(7), 3659-3667. Springer
European Journal of Nutrition
European Journal of Nutrition
Purpose Palmitic and stearic acids have different effects on fasting serum lipoproteins. However, the effects on postprandial lipemia and glycemia are less clear. Also, the effects of a second meal may differ from those of the first meal. Therefore,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Cardiology 20 September 2013 168(1):344-351
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2013 Jan 01. 63(3), 229-238.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508371