Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Znamirowska, Agata"'
Autor:
Znamirowska, Agata1, Sajnar, Katarzyna1, Kowalczyk, Magdalena1, Kluz, Maciej2, Buniowska, Magdalena1 mbuniowska@ur.edu.pl
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Oct/Nov2020, Vol. 10 Issue 2, p296-300. 5p.
Autor:
Pawlos, Małgorzata1 mpawlos@ur.edu.pl, Znamirowska, Agata1, Kluz, Maciej2, Szajnar, Katarzyna1, Kowalczyk, Magdalena1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2020, Vol. 9 Issue 4, p751-755. 5p.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p582-598. 17p.
Autor:
Kalicka, Dorota1 (AUTHOR) dkalicka@ur.edu.pl, Znamirowska, Agata1 (AUTHOR), Pawlos, Małgorzata1 (AUTHOR), Buniowska, Magdalena1 (AUTHOR), Szajnar, Katarzyna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2019, Vol. 72 Issue 3, p456-465. 10p.
Autor:
Znamirowska, Agata1 (AUTHOR), Szajnar, Katarzyna1 (AUTHOR) katarzyna.szajnar@gmail.com, Pawlos, Małgorzata1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2019, Vol. 22 Issue 1, p1615-1625. 11p.
Autor:
Szajnar, Katarzyna1 (AUTHOR) katarzyna.szajnar@gmail.com, Znamirowska, Agata1 (AUTHOR), Kalicka, Dorota1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2019, Vol. 22 Issue 1, p1087-1099. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szajnar, Katarzyna1 katarzyna.szajnar@gmail.com, Znamirowska, Agata1, Kalicka, Dorota1, Kuźniar, Piotr2, Najgebauer-Lejko, Dorota3
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jul-Sep2018, Vol. 17 Issue 3, p247-255. 9p.