Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Zlatanov M"'
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 31, Iss 1, Pp 31-40 (2016)
The composition of grape seeds from two white dessert (‘Bolgar’ and ‘Super ran Bolgar’) and two red wine Bulgarian varieties (‘Mavroud’ and ‘Shiroka melnishka loza’) was investigated. The content of proteins was established by Kjeldha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c2572da704941a6b052de2a59a60520
Publikováno v:
International Journal of Agriculture & Environmental Science. 2:1-6
АBSTRACT: General composition of seeds isolated from four Bulgarian grape varieties and their changes during growing was studied. The total content of the main compounds in the seeds was: glyceride oil: 11.6-16.5%; proteins:6.3-8.9%, carbohydrates:6
Autor:
Nikolova, K.1 (AUTHOR) kr.nikolova@abv.bg, Zlatanov, M.2 (AUTHOR), Eftimov, T.2 (AUTHOR), Brabant, D.3 (AUTHOR), Yosifova, S.2 (AUTHOR), Halil, E.2 (AUTHOR), Antova, G.2 (AUTHOR), Angelova, M.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jul2014, Vol. 17 Issue 6, p1211-1223. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zlatanov, M. D., Antova, G. A.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 55, Iss 2, Pp 143-147 (2004)
Grasas y Aceites; Vol. 55 No. 2 (2004); 143-147
Grasas y Aceites; Vol. 55 Núm. 2 (2004); 143-147
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 55 No. 2 (2004); 143-147
Grasas y Aceites; Vol. 55 Núm. 2 (2004); 143-147
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The content of glyceride oil, phospholipid, sterol and tocopherol composition of 7 species of fam. Lamiaceae seeds were investigated. 8.7-28.6 % of glyceride oil in the seeds were determined. The content of phospholipids in the oils was found to be 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.