Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Zlatanov, Magdalen"'
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2004 57(2):131-134
Autor:
ANGELOVA-ROMOVA, Maria, KOLEVA, Anna, ANTOVA, Ginka, ZLATANOV, Magdalen, STOYANOVA, Magdalena, Dobreva, Krasimira, Denev, Panteley, DAMİANOVA, Stanka, ANGELOV, Boyan, STOYANOVA, Albena
Publikováno v:
Volume: 12, Issue: 2 101-111
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
The chemical composition of seeds from paulownia (Paulownia tomentosa) was investigated. The main components in the triacylglycerol fraction of the oil were linoleic (64.1%), oleic (21.2%) and palmitic acids (7.3%). ?-Tocopherol (approx. 100.0%) pred
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::d2cd244ace33302d92f83d18f1c2a862
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angelova-Romova, Maria, Koleva, Anna, Antova, Ginka, Zlatanov, Magdalen, Stoyanova, Magdalena, Dobreva, Krasimira, Denev, Panteley
DergiPark: 246128 trakyafbd The chemical composition of seeds from paulownia (Paulownia tomentosa) was investigated. The main components in the triacylglycerol fraction of the oil were linoleic (64.1%), oleic (21.2%) and palmitic acids (7.3%). ?-Toco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3044::4a2c2be0b16e1218e52c18bfbc2c556e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128
https://dergipark.org.tr/tr/pub/trakyafbd/issue/23018/246128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Nov2005, Vol. 40 Issue 9, p977-983, 7p
Autor:
Zlatanov, Magdalen D
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Sep1999, Vol. 79 Issue 12, p1620-1624, 5p