Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Zjalic, S."'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Grubor, M., author, Zjalic, S., author, Matin, A., author, Kricka, T., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :580-580
Autor:
Tolaini, V., Zjalic, S., Reverberi, M., Fanelli, C., Fabbri, A.A., Del Fiore, A., De Rossi, P., Ricelli, A.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2010 138(3):243-249
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tramesan, an eco-friendly approach against Septoria disease complex in wheat Wheat is the most cultivated cereal representing the main source of plant proteins in human food. However, up to 50% of worldwide wheat production may be lost because fungal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e2f4cfca3f9f52f23e654ccdb47ab770
https://www.bib.irb.hr/1179886
https://www.bib.irb.hr/1179886
Autor:
Scala, V., Pietricola, C., Covarelli, L., Blandino, M., Farina, V., Beccari, G., Tini, F., Cescutti, P., Bellich, B., Parroni, A., Zjalic, S., Loncar, J., Reverberi, M., Iori, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::c21114da28c5a0345924ff5eff3f5b90
http://hdl.handle.net/2318/1830833
http://hdl.handle.net/2318/1830833
Autor:
Reverberi, M.1 massimo.reverberi@uniromal.it, Zjalic, S.1, Punelli, F.1, Ricelli, A.2, Fabbri, A. A.1, Fanelli, C.1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Oct2007, Vol. 24 Issue 10, p1070-1075. 6p. 1 Chart, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
4 (2011): 217–224.
info:cnr-pdr/source/autori:Reverberi M., Zjalic S, Ricelli A., Di Meo C., Scarpari M., Fanelli C.,/titolo:Mushrooms versus fungi: natural compounds from lentinula/doi:/rivista:/anno:2011/pagina_da:217/pagina_a:224/intervallo_pagine:217–224/volume:4
info:cnr-pdr/source/autori:Reverberi M., Zjalic S, Ricelli A., Di Meo C., Scarpari M., Fanelli C.,/titolo:Mushrooms versus fungi: natural compounds from lentinula/doi:/rivista:/anno:2011/pagina_da:217/pagina_a:224/intervallo_pagine:217–224/volume:4
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::9d68a5331a2b987556224afca2c039ec
http://www.cnr.it/prodotto/i/16284
http://www.cnr.it/prodotto/i/16284