Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Ziziphus jujube Mill"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 184-193 (2023)
In order to develop a new brewing technology of compound fruit wine and analyze its antioxidant activity, the compound fruit wine was prepared from Malus doumeri (Bois) Chevalier and Ziziphus jujube Mill. as main raw material, the medicine-food homol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8bafb0f84d04e30b02bbc991238030a
Study on Extraction Technology and Pharmacological Activities of Polysaccharide from Ziziphus jujube
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 13, Pp 198-207 (2022)
Polysaccharide from Ziziphus jujube Mill. (ZJP) was extracted by ultrasound-assisted extraction. Taking the extraction rate as the evaluation index, the extraction process of polysaccharide was optimized by Design-Expert8.0 and orthogonal experiment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d88523e063c1462eabb63c825e2d379d
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 180, p 03007 (2020)
The present study determined the physico-chemical parameters of the exotic fruit jujube (Ziziphus jujube mill) of Bulgarian origin – pH of 4.62, refractometric dry matter of 31.6 %, dry matter (in weight) of 36.78 %, TTA (total titratable acidity)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28c063dba3a14116a072c5b2432ecad8
Autor:
Dr. Dhanapal Venkatachalam
Ziziphus jujube Mill. (Z. jujuba) is a traditional herb with a long history of use for nutrition and the treatment of a broad spectrum of diseases. It grows mostly in South and East Asia particularly in India, as well as in Australia and Europe. Moun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::41bab462c2fee92a04e2be6acd1281ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 5, Iss 2 (2013)
This Research was conducted to study the effect of different levels of Ziziphus jujube mill foliage on milk yield and composition, blood metabolites (glucose, BUN, triglyceride), dry matter intake and ruminal fermentation. For this purpose 27 heads m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fea64a29a8e3472b935231f7bbebcf97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Velichka Yanakieva, Tzvetana Gogova, Albena G. Durakova, Adelina Bogoeva, Kornelia Choroleeva
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 180, p 03007 (2020)
The present study determined the physico-chemical parameters of the exotic fruit jujube (Ziziphus jujube mill) of Bulgarian origin – pH of 4.62, refractometric dry matter of 31.6 %, dry matter (in weight) of 36.78 %, TTA (total titratable acidity)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.