Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Ziomek, Monika"'
Autor:
Kowalczyk, Marek, Domaradzki, Piotr, Ziomek, Monika, Skałecki, Piotr, Kaliniak-Dziura, Agnieszka, Żółkiewski, Paweł, Chmielowiec-Korzeniowska, Anna, Kędzierska-Matysek, Monika, Ukalska-Jaruga, Aleksandra, Grenda, Tomasz, Nuvoloni, Roberta, Florek, Mariusz
Publikováno v:
In Meat Science October 2024 216
Autor:
Bochniarz, Mariola1 (AUTHOR) aneta.nowakiewicz@up.lublin.pl, Ziomek, Monika2 (AUTHOR) monika.ziomek@up.lublin.pl, Szczubiał, Marek3 (AUTHOR) marek.szczubial@up.lublin.pl, Dąbrowski, Roman3 (AUTHOR) roman.dabrowski@up.lublin.pl, Wochnik, Marco3 (AUTHOR) marco.wochnik@up.lublin.pl, Kurek, Łukasz4 (AUTHOR) lukasz.kurek@up.lublin.pl, Kosior-Korzecka, Urszula5 (AUTHOR) urszula.korzecka@up.lublin.pl, Nowakiewicz, Aneta1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Apr2024, Vol. 14 Issue 7, p1100. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 64, Iss 1, Pp 137-140 (2020)
The aim of this study was to determine the content of fatty acids in eggs harvested from two edible subspecies of Polish-bred common garden snail from the Cornu genus, as well as this content in the retail-ready product obtained from these eggs.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bd17b6387114abfb4b4a6b1ba302fff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szkucik Krzysztof, Ziomek Monika, Paszkiewicz Waldemar, Drozd Łukasz, Gondek Michał, Knysz Przemysław
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 62, Iss 4, Pp 519-526 (2018)
Introduction: The objective was to determine the content of fatty acids in edible snail fat by snail species, collection site, and processing stage.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15f80a5c07a54721ac190349b1d52c56
Autor:
Drozd Łukasz, Ziomek Monika, Szkucik Krzysztof, Paszkiewicz Waldemar, Maćkowiak-Dryka Monika, Bełkot Zbigniew, Gondek Michał
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 61, Iss 3, Pp 293-298 (2017)
Introduction: The objective of the present research was to carry out a comparative assessment of copper, zinc, and selenium concentrations in the meat of edible land snails collected in Poland (Helix pomatia, Cornu aspersum maxima, and Cornu aspersum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cda028e6a7a4d66ae774617b94ee451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.