Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Zinicovscaia, I.I."'
Autor:
Nekhoroshkov, P.S. *, Bezuidenhout, J., Frontasyeva, M.V., Zinicovscaia, I.I., Yushin, N.S., Vergel, K.N., Petrik, L.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2021 98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsibakhashvili, N.Ya, Kirkesali, E.J., Pataraya, D.T., Gurielidze, M.A., Kalabegishvili, T.L., Gvarjaladze, D.N., Tsertvadze, G.I., Frontasyeva, M.V., Zinicovscaia, I.I., Wakstein, M.S., Khakhanow, S.N., Shvindina, N.V., Shklover, V.Ya.
Microbial synthesis of nanoparticles has a potential to develop simple, costeffective and eco-friendly methods for production of technologically important materials. In this study, for the first time a novelactinomycete strain Streptomyces glaucus71
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2001::ef8e38b320464f8e3c2aec86fce079cb
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20679
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20679
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.