Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Zinicovscaia, I.I."'
Autor:
Nekhoroshkov, P.S. *, Bezuidenhout, J., Frontasyeva, M.V., Zinicovscaia, I.I., Yushin, N.S., Vergel, K.N., Petrik, L.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2021 98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsibakhashvili, N.Ya, Kirkesali, E.J., Pataraya, D.T., Gurielidze, M.A., Kalabegishvili, T.L., Gvarjaladze, D.N., Tsertvadze, G.I., Frontasyeva, M.V., Zinicovscaia, I.I., Wakstein, M.S., Khakhanow, S.N., Shvindina, N.V., Shklover, V.Ya.
Microbial synthesis of nanoparticles has a potential to develop simple, costeffective and eco-friendly methods for production of technologically important materials. In this study, for the first time a novelactinomycete strain Streptomyces glaucus71
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2001::ef8e38b320464f8e3c2aec86fce079cb
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20679
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20679
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nekhoroshkov, Pavel1 nekhoroshkov@jinr.ru, Zinicovscaia, Inga1,2, Vergel, Konstantin1, Grozdov, Dmitry1, Chaligava, Omar1,3, Kravtsova, Alexandra1
Publikováno v:
Hydrobiology. Sep2022, Vol. 1 Issue 3, p304-316. 13p.
Autor:
Rajfur, Małgorzata, Stoica, Anca-Iulia, Świsłowski, Paweł, Stach, Wolfgang, Ziegenbalg, Falko, Mattausch, Eva Maria
Publikováno v:
Atmosphere; Jan2024, Vol. 15 Issue 1, p102, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 21, p3983, 24p
Publikováno v:
Ochrona Srodowiska i Zasobów Naturalnych; Jun2023, Vol. 34 Issue 2, p19-30, 12p