Zobrazeno 1 - 10
of 2 432
pro vyhledávání: '"Zinia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kamal, Mahedi, Fariha, Tasnim, Zinia, Afrina Kabir, Syed, Md. Abu, Khan, Fahim Hasan, Rahman, Md. Mahbubur
Recent breakthroughs in artificial intelligence offer tremendous promise for the development of self-driving applications. Deep Neural Networks, in particular, are being utilized to support the operation of semi-autonomous cars through object identif
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2401.11358
Autor:
John‑Lewis Zinia Zaukuu, Sheila Mensah, Eric Tetteh Mensah, Florence Akomanin-Mensah, Solomon Wiredu, Zoltan Kovacs
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Calcium carbide is prohibited as a fruit ripening agent in many countries due to its harmful effects. Current methods for detecting calcium carbide in fruit involve time-consuming and destructive chemical analysis techniques, necessitating t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12bd749c1ee747c2b166f499fc15af2a
Autor:
Kate Addo Ampomah, Rose Attakora, John-Lewis Zinia Zaukuu, Redeemer Kofi Agbolegbe, Charles Diako, Margaret Saka Aduama-Larbi, Ofori Atta, Eric Tetteh Mensah, Isaac Amoah
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Cocoa bean shell (CBS) remains a commonly produced by-product of cocoa bean processing. It is usually obtained from fermented and dried cocoa beans that are roasted. The study investigated the potential use of Near-infrared spectroscopy (NIR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d44957255c14e418bb0222773ec0c70
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Groundnut oil is known as a good source of essential fatty acids which are significant in the physiological development of the human body. It has a distinctive fragrant making it ideal for cooking which contribute to its demand on the market
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ff5b7af1f7b4279b2704ba4d9318f9c
Autor:
Zaukuu, John-Lewis Zinia1 (AUTHOR) zaukuu.jz@knust.edu.gh, Adam, Manal Napari1 (AUTHOR), Nkansah, Abena Amoakoa1 (AUTHOR), Mensah, Eric Tetteh1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 9/9/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Md. Arif Shahariar, Md. Zunaed Hossain, Jannatul Ferdous Urmi, Md. Mahadi Hasan, Md. Mahidul Islam Masum, A.K.M. Azad Shah, Mahmudul Hasan, Zinia Rahman, Mohammad Shafiqul Alam
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 39, Iss , Pp 102446- (2024)
The study evaluated the impacts of gold nanoparticles (AuNPs) on striped dwarf catfish’s (Mystus vittatus) growth, survival, and hematological parameters. Gold nanoparticles were synthesized using lemon (Citrus limon) extract, and four experimental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62ed370baeb4466f9238cb7099d9509b