Zobrazeno 1 - 10
of 700
pro vyhledávání: '"Zilic, S."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 47 antioxidants
- 46 wheat
- 42 corn
- 35 bioactive compounds
- 34 proteins
- 32 flour
- 29 cheese
- 28 antioxidant activity
- 27 anthocyanins
- 27 antioxidant capacity
- 27 phenols
- 26 pea proteins
- 25 functional foods
- 24 peas
- 23 germination
- 23 oxidant status
- 22 flavonoids
- 21 antioxidant
- 21 nutrition
- 21 proteolysis
- 20 grain yields
- 20 maize
- 20 phenolic compounds
- 20 phytochemicals
- 20 soybean
- 19 goat milk
- 19 grain
- 16 fatty acids
- 15 bread
- 15 phenolics
- 15 phytic acid
- 15 protein
- 15 rice
- 15 zea mays
- 14 phenolic acids
- 14 plant proteins
- 13 carotenoids
- 13 genotypes
- 13 legumes
- 13 pea protein
- 13 winter wheat
- 12 nutritional value
- 11 cereal products
- 11 corn silk
- 11 dietary fiber
- 11 food industry
- 11 functional properties
- 11 goat cheese
- 11 milk proteins
- 11 seed proteins
- 100 mdpi
- 95 wiley-blackwell
- 67 springer nature
- 36 springer
- 31 academic press
- 23 taylor & francis ltd
- 16 crc press
- 10 frontiers media s.a.
- 9 nova science publishers, inc
- 8 alexandria science exchange journal
- 8 egyptian national agricultural library (enal)
- 8 public library of science
- 8 university of agronomical medical sciences & veterinary medicine bucharest
- 7 nova
- 7 wiley on behalf of the institute of food technologists
- 6 institute of food technologists
- 6 university of montenegro, biotechnical faculty
- 5 csir-niscpr
- 5 elsevier
- 5 john wiley & sons
- 5 royal society of chemistry
- 5 universiti putra malaysia
- 4 biomed central
- 4 colegio de postgraduados
- 4 czech academy of agricultural sciences (caas)
- 4 oxford university press / usa
- 4 pakistan journal of agricultural sciences, university of agriculture, faisalabad
- 4 rural outreach programme
- 4 university of nis, department of biology & ecology, faculty of sciences & mathematics
- 3 elsevier ltd
- 3 hrvatska mljekarska udruga
- 3 intechopen
- 3 ios press
- 3 john wiley and sons inc
- 2 american chemical society
- 2 blackwell publishing ltd
- 2 instituto de investigaciones agropecuarias, inia
- 2 ministerio de agricultura pesca y alimentacion
- 2 multidisciplinary digital publishing institute (mdpi)
- 2 nova medicine and health
- 2 wiley
- 2 woodhead publishing
- 1 academic press inc.
- 1 elsevier inc.
- 1 food reseach institute
- 1 inst agricultural food information
- 1 instituto nacional de investigacion y tecnologia agraria y alimentaria (inia)
- 1 mdpi multidisciplinary digital publishing institute
- 1 national agricultural research and development institute fundulea.
- 1 spanish natl inst agricultural & food research & technolo
- 31 foods
- 28 journal of food processing & preservation
- 18 molecules
- 13 international journal of molecular sciences
- 10 international journal of food properties
- 8 alexandria science exchange journal
- 8 food science & nutrition
- 8 scientific papers. series d. animal science
- 7 journal of food science
- 7 journal of the science of food and agriculture
- 6 agriculture & forestry / poljoprivreda i sumarstv
- 6 agronomy
- 6 comprehensive reviews in food science and food safety
- 6 plos one
- 6 scientific reports
- 5 genetika
- 5 international journal of food science and technology
- 5 journal of cereal science
- 4 african journal of food, agriculture, nutrition & development
- 4 agrociencia
- 4 animals (2076-2615)
- 4 biologica nyssana
- 4 czech journal of food sciences
- 4 euphytica
- 4 journal of food process engineering
- 4 nutrition journal
- 4 pakistan journal of agricultural sciences
- 4 plant breeding
- 4 spanish journal of agricultural research
- 3 food research international
- 3 journal of food biochemistry
- 3 mljekarstvo
- 3 nutrition bulletin
- 2 3 biotech
- 2 acta scientiarum: agronomy
- 2 advances in hygiene & experimental medicine / postepy higieny i medycyny doswiadczalnej
- 2 agricultural science & technology (1313-8820)
- 2 agronomy research
- 2 annals of botany
- 2 annals: food science & technology
- 2 archives of biological sciences
- 2 archives of microbiology
- 2 biofactors
- 2 biomolecules (2218-273x)
- 2 bulgarian journal of agricultural science
- 2 chemistry central journal
- 2 drying technology
- 2 egyptian academic journal of biological sciences, g, microbiology
- 2 frontiers in nutrition
- 2 international journal of food engineering