Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Zielonka-Brzezicka Joanna"'
Publikováno v:
Herba Polonica, Vol 66, Iss 2, Pp 11-18 (2020)
Introduction: Due to the content of nutrients and taste attributes, the plant sprouts could become a valuable component of a healthy diet.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79f37f9b8afe48e3b2ebda9d0816c3bb
Autor:
Muzykiewicz Anna, Nowak Anna, Zielonka-Brzezicka Joanna, Florkowska Katarzyna, Duchnik Wiktoria, Klimowicz Adam
Publikováno v:
Herba Polonica, Vol 65, Iss 3, Pp 1-9 (2019)
Introduction: Hop (Humulus lupulus L.) is a common plant in Europe, with many beneficial health effects. In addition to the use in brewing, hops are a valuable source of active substances used in conventional and folk medicine, such as humulones and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13d28cf5d56046ceaa4c93d4f77c042f
Autor:
Nowak, Anna1 (AUTHOR) anowak@pum.edu.pl, Zielonka-Brzezicka, Joanna1 (AUTHOR) adklim@pum.edu.pl, Perużyńska, Magdalena2 (AUTHOR) magdalena.peruzynska@pum.edu.pl, Klimowicz, Adam1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Jun2022, Vol. 27 Issue 11, p3536-3536. 19p.
Publikováno v:
Herba Polonica, Vol 64, Iss 4, Pp 23-33 (2018)
Introduction: Quince (Cydonia oblonga Mill.) is a plant of which both the fruits and the leaves are sources of compounds with antioxidant potential. Such activity could be helpful to prevent the development of so-called oxidative stress.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/615f1fc87a734ed4b3bba1debcd2e05e
Publikováno v:
Herba Polonica, Vol 64, Iss 4, Pp 14-22 (2018)
Introduction: Antioxidants, isolated from different plant parts, are widely used due to their ability to prevent the development of so-called oxidative stress. Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) is one of the plants with expected antioxidant pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6fcce16f7224647a19dc1c76cd54fab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zielonka-Brzezicka, Joanna1, Florkowska, Katarzyna1, Nowak, Anna1, Muzykiewicz-Szymańska, Anna1, Klimowicz, Adam1 adklim@pum.edu.pl
Publikováno v:
Pomeranian Journal of Life Sciences. 2021, Vol. 67 Issue 2, p63-70. 8p.
Autor:
Muzykiewicz, Anna1 anna.muzykiewicz@pum.edu.pl, Zielonka-Brzezicka, Joanna1, Siemak, Joanna2, Klimowicz, Adam1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jul-Sep2020, Vol. 19 Issue 3, p261-270. 10p.
Autor:
Muzykiewicz, Anna1 anna.muzykiewicz@pum.edu.pl, Zielonka-Brzezicka, Joanna1, Klimowicz, Adam1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Oct-Dec2019, Vol. 18 Issue 4, p453-462. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.