Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Zidoune, Mohamed Nasreddine"'
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique June 2021 56(3):162-169
Publikováno v:
International Review of Chemical Engineering
International Review of Chemical Engineering, 2012, 4 (5), pp.474-481
International Review of Chemical Engineering, IRECHE, 2012, 4 (5), pp.474-481
International Review of Chemical Engineering, 2012, 4 (5), pp.474-481
International Review of Chemical Engineering, IRECHE, 2012, 4 (5), pp.474-481
Formulation and manufacture of gluten-free bread with rice and field bean were investigated. A 5-level Central Composite Design with two factors – hydroxypropylmethyl cellulose (HPMC) and water - was elaborated. Cereal dough samples composed of 2/1
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::49e0d4ca686d7b07d48dac0ad4d0887c
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01621926
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01621926
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.