Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Zidan MA"'
Autor:
Zidan Ma
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 189, p 02018 (2020)
This article mainly studies a new type of compound effervescent tablet for hot pot soup base, which is made of mangosteen as the main material, adding mangosteen glycoside and kumquat to improve the taste, and adding starch slurry and PEG-6000 as a g
Publikováno v:
Journal of Thermodynamics & Catalysis.
Agitated vessels are now being extensively used in many applications regarding water and wastewater treatment where reaction and physical treatment processes can occur at the wall. Thus, the aim of the present work is to study the flow pattern of dou
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
Fatty acid composition and quality of vegetable oil are very important factors for improving its stability and applicability. Quality characteristics of the four available vegetable oils in the Egyptian market for imitation cheese making were evaluat
Publikováno v:
Pediatric Emergency Care; 2012 Nov, Vol. 28 Issue 11, p1179-1184, 6p
Autor:
Leong Tora, Wong Joyce, Rice Alexandra, Zidan Mamdouh, Hamilton Andrew, Ariff Ben, Chester Ruth, Rahman Haley Shelley L, Kelion Andrew, Burke Margaret M, Mitchell Andrew G, Banner Nicholas, Mittal Tarun K
Publikováno v:
Journal of Cardiovascular Magnetic Resonance, Vol 14, Iss Suppl 1, p M2 (2012)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9675a9d819314e92a18565870d3c6a5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.