Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ziar, Hasnia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belmadani, Noussaiba, Kassous, Wafa, Keddar, Kawtar, Amtout, Lamia, Hamed, Djahira, Douma-Bouthiba, Zohra, Costache, Vlad, Gérard, Philippe, Ziar, Hasnia
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2541, 26p
Autor:
Ziar, Hasnia1 hasnia.ziar@univ-mosta.dz, Fetouch, Malika1, Keddar, Kawtar1, Belmadani, Noussaiba1, Amtout, Lamia1, Riazi, Ali1
Publikováno v:
South Asian Journal of Experimental Biology. 2022, Vol. 12 Issue 3, p385-397. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South Asian Journal of Experimental Biology. 2016, Vol. 6 Issue 4, p143-149. 7p.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2014, 94 (6), pp.1184-1190. ⟨10.1002/jsfa.6395⟩
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2014, 94 (6), pp.1184-1190. ⟨10.1002/jsfa.6395⟩
BACKGROUND Three strains of lactic acid bacteria and one probiotic Bifidobacterium strain sourced from milk origin were considered to select for the best synbiotic-like combination for cholesterol uptake ability. For that purpose, fermentative charac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::4f425b2174a63b523834b0971607d135
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01204313
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01204313
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 2012, 47 (7), pp.1421-1429. ⟨10.1111/j.1365-2621.2012.02989.x⟩
International Journal of Food Science and Technology 7 (47), 1421-1429. (2012)
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 2012, 47 (7), pp.1421-1429. ⟨10.1111/j.1365-2621.2012.02989.x⟩
International Journal of Food Science and Technology 7 (47), 1421-1429. (2012)
The aim of this study was to investigate the protective effect of microencapsulation in calcium alginate-resistant starch mixed gel of a new human isolated strain of Lactobacillus rhamnosus LBRE-LSAS compared with the probiotic strain of Bifidobacter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::80250da453e5f3fe064389faae1339ad
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01003423
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01003423
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ziar H; Laboratoire des Micro-organismes bénéfiques, des Aliments Fonctionnels et de la Santé, Université Abdelhamid Ibn Badis, Mostaganem, 27000, Algeria; INRA, UMR1319 Micalis, F-78350, Jouy-en-Josas, France; AgroParisTech, UMR Micalis, F-78350, Jouy-en-Josas, France., Gérard P, Riazi A
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2014 Apr; Vol. 94 (6), pp. 1184-90. Date of Electronic Publication: 2013 Nov 01.