Zobrazeno 1 - 10
of 28 418
pro vyhledávání: '"ZiYan An"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ling Lin, Keke Li, Yajie Hua, Siyu Liao, Jiaru Chen, Liqiang Tan, Yang Yang, Bo Sun, Qian Tang, Wei Xu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101799- (2024)
In this study, the dynamic changes of different anthocyanins in the processing of ‘Ziyan’ tea wine were investigated quantitatively. Results showed that six types of anthocyanins, namely petunidin, malvidin, pelargonidin, delphinidin, cyanidin an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed0013abd42e4a37a203a59a64999436
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guo, Peng1,2 (AUTHOR), Huang, Ziqi1,2 (AUTHOR), Zhao, Wei1,2 (AUTHOR), Lin, Nan1,2 (AUTHOR), Wang, Yihan1,2 (AUTHOR) yihanwang@vip.163.com, Shang, Fude1,2 (AUTHOR) sfd3933@163.com
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 9/27/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-23. 23p.
Autor:
Yang, Chunjing1,2 (AUTHOR) yangchunjingbb@163.com, Chen, Wei1,2 (AUTHOR) chenwei2551@163.com, Tang, Dandan1,2 (AUTHOR) tddtea11@163.com, Tan, Xiaoqin1,2 (AUTHOR) xqintan@163.com, Tan, Liqiang1,2 (AUTHOR) tanliqiang@sicau.edu.cn, Tang, Qian1,2 (AUTHOR) tanliqiang@sicau.edu.cn
Publikováno v:
Agronomy. Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p56. 13p.
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-23 (2023)
Abstract Background Color-leaved O. fragrans is a variety of Osmanthus fragrans, which has both the fragrance of Osmanthus and the color of color-leaved plants. However, the molecular mechanism of color change of color-leaved O. fragrans is not clear
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dfd40e721334e0caecd393d59f3bbeb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 618 (2024)
The new tea cultivar Ziyan has a high content of anthocyanin and ester catechins in the raw material, but the conventional processing and application methods are limited. To explore its application potential, the freeze-drying method was used to prep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/731ac2721c3f43afa56a94adc0d53229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.