Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Zhuangzu acid congee"'
Autor:
Ao Huang, Qin-Ren Zhang, De-Qiang Xiao, Wei-Sheng Xu, Zu-Lian Bi, Xiu-Die Deng, Xiu-Lian Huang, Jia-Le Song, Quan-Yang Li
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3736 (2024)
In this study, the bacterial, fungal, and amino acid compositions of the Zhuangzu acid congee (ZAC) along the Zuojiang River of Guangxi were analyzed. A total of 14 samples of ZAC were collected in four regions: Fusui (F), Ningming (N), Xiashi (X), a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceaadbc6924f4f9f851b547af47af7af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.